Watermark

Betrouwbare begeleiding van potentiële kopers

Bij een veilige vastgoedinvestering hoort een betrouwbare partner met ervaring. Pascale Wijns van Belfius Immo licht in een kort interview het belang toe van een solide en transparante begeleiding van geïnteresseerde kopers. Een belangrijke meerwaarde van hun service.  Leest u even mee?

Dag Pascale! Ik ben geïnteresseerd in een appartement. Wat bieden jullie aan?

Pascale: “Bij Brig vind je appartementen met één, twee of drie slaapkamers. Allemaal praktisch ingedeeld, met een eigen terras én de meeste met uitzicht op de Rupel. Je hebt al een appartement vanaf 171.500 euro. Ideaal als starter … of als investering. Mooi meegenomen: alle appartementen zijn uitzonderlijk duurzaam. Wist je dat het gebouw 70 tot 80% van zijn eigen elektriciteit  opwekt? Op die manier start het rendement van je investering al vanaf dag één.”

Ik wil hierover graag meer info, wat doe ik dan?

Pascale: “Wel, je kan informatie vinden over het project op de website en daar het contactformulier invullen.  Tip: laat niet alleen je naam, e-mailadres en adres achter, maar zeker ook je telefoonnummer zodat we je sneller kunnen contacteren. Of bel ons gewoon zelf op. Een medewerker van het sales team spreekt dan met je af in ons verkoopkantoor ter plaatse, in een Belfius-kantoor bij jou in de buurt of bij jou thuis.”

Wat mag ik van zo’n gesprek verwachten?

Pascale: “We geven je praktische informatie over het project en bespreken de troeven ervan. Dat doen we aan de hand van de brochure, plannen van de architecten, 3D-beelden van het project en een transparante prijslijst. Ook de afwerkingsmogelijkheden worden besproken. Elke kandidaat-koper krijgt daarbij een financieel overzicht, dat naast de all-in investeringskost ook een realistisch huurrendement vermeldt. Alleen zo kan je inschatten wat je investering echt zal opbrengen. Het gesprek duurt meestal 1,5 à 2 uur. Ons belangrijkste doel is je goed begeleiden bij de keuze van het appartement en de afhandeling van een eventuele aankoop. We begeleiden onze kopers dus van dag één tot aan het tekenen van de akte.”

Brig wordt ondermeer gepromoot door Belfius Immo. Sinds wanneer biedt Belfius vastgoed aan?

Pascale:  “Belfius is al meer dan 25 jaar actief in de ontwikkeling van vastgoed voor de corporate en publieke sector. Eind 2016 werd deze activiteit uitgebreid met kwaliteitsprojecten in residentieel vastgoed,  die we aanbieden aan onze particuliere klanten als diversificatie van hun beleggingsportefeuille. We richten ons dus naar investeerders, maar verkopen uiteraard ook aan geïnteresseerden die er zelf willen in wonen. Daarbij zorgen wij met derde partners voor een aanbod op het vlak van verhuurdienst en privatief beheer. Investeerders zijn uiteraard vrij om hierop een beroep te doen. In onze aanpak staan transparantie en vertrouwen centraal. In tegenstelling tot traditionele vastgoedmakelaars verkopen wij aan onze eigen, bestaande klanten. Zij rekenen op ons en verwachten de service die zij ook bij Belfius Bank genieten.”

Investeren in vastgoed?

Ontdek de investering die bij je past